Gjør et smart og gunstig kjøp ved å handle inn vannflasker til din forening. Drikkeflasker passer ypperlig til for eksempel juniorklubber. Hvis alle i klubben har matchende flasker med logo på, blir klubblogoen eksponert og klubbnavnet lagt merke til. Dette får laget til å se ambisiøst ut, og det indikerer at trenere og øvrige ansvarlige tar laget på alvor.

Imponer motstandere

Spillere vil føle seg enda mer sammensveiset, og de vil nok synes det er kult å få tørsten slukket av drikkeflasker som er merket for dem. Kanskje det profesjonelle imaget som påtrykte vannflasker gir, vil smitte over på dem? Og hvem vet hvilken effekt synet av klubblogo av flasker vil ha på motstanderlagene? Hvis de selv bare har vanlige, pregløse vannflasker i deres lag, vil de konsekvent se mindre proffe ut. En skal ikke se bort fra at dette kan gi en intimiderende effekt.

Bidrar til internt samhold

Som så vidt nevnt tidligere, kan matchende drikkeflasker være med på å styrke samholdet i laget. Dette er fordi det gir laguniformene en liten, men god ekstra dimensjon. Uniformer og lagdrakter brukes tross alt ikke bare for å skille lagene som spiller fra hverandre. De er faktisk med på å utgjøre en klubbs identitet, og likestiller alle spillere, som igjen får en økt følelse av at de alle tilhører samme besetning. Vannflasker med logo kan derfor være prikken over i-en i denne sammenheng.

Vannflasker er åpenbart helt essensielle for et idrettslag uansett, så når du skal bestille dem er det like greit å “ta den helt ut”. Den ekstra kostnaden er ganske rimelig, og Printoz kan alltids bistå med trykking. Flasker med påtrykt logo kan ikke alene vinne kamper for deg, men kan likevel gi laget et ekstra løft som inspirerer spillere og gir dem følelsen av å spille for et ordentlig lag.