Mange velger å gi ut drikkeflasker sammen med andre ting som passer å gi sammen med flasker. Drikkeflasker brukes til trening, turer i friluft og i andre situasjoner som krever hydrering. Da kan det være en idé å gi flasker som et ledd i en større gave, bestående av ting som for eksempel t-skjorter, svettebånd og gymposer.

En firmagave bestående av et helt sett med ulike ting, gjør en gave mer komplett enn hvis den kun består av enkeltartikler. Slik får mottaker flere gaver å glede seg over, og du får trykt logoen din på enda flere artikler. Dette gjør at du får reklamert for bedriften din i enda større grad enn hvis gaven kun bestod av én enkelt ting.

Et komplett sett med gaveartikler som passer sammen, utgjør som sagt en mer fullstendig gave enn hva man kan si om enkeltgaver. Selv når en enkeltgave består av noe så allment nyttig som en vannflaske, er det lurt å legge ved noe ekstra, slik at mottakerne får enda mer å bli takknemlig for.

Ved å gi et slikt komplett gavesett får du vist at du og bedriften din er raus, og at dere faktisk setter pris på deres samarbeidspartnere. I tillegg viser det at firmagavene dere gir ut, består av mer enn standardiserte enkeltartikler som mange gir bare for å bli ferdig med det hele.

Gode gaver er i seg selv et kvalitetsstempel, fordi de viser at du tar kunder og ansatte på alvor. Ingen er tjent med å gi dårlige gaver, som i verste fall kan ødelegge mottakers inntrykk av avsenders bedrift. Gaver blir gjerne sett på som en utvidelse av avsender selv, og derfor skal en være forsiktig med å undervurdere viktigheten av å levere kvalitet. Finn derfor passende tilleggsgaver som egner seg å gi sammen med drikkeflasker med logo!