Alle ansatte bør sette pris på å få drikkeflasker av ledelsen, uansett hvilken stilling og arbeidsplass det er snakk om. Både lagermedarbeidere, vaskepersonale og kontorister gjør lurt i drikke litt vann hver time, for helsefordelenes skyld. Kroppen trenger jo tross alt å få i seg omtrent 2,5 liter væske i løpet av døgnet.

Å drikke vann under arbeidet hjelper en å holde konsentrasjonen oppe, og er med på å forhindre at en får vondt i hodet. Vurder derfor om du ikke skal ha noen kalde mugger med vann i kjøleskapet, hvor du har lagt i noen tynne lime- eller sitronskiver får å gjøre det mer fristende for de ansatte å fylle på de nye drikkeflaskene sine.

La flaskene stå i stil med lokalet

Ikke kjøp flasker som ikke passer inn i lokalet. Easy squeezy sportsflasker egner seg bra på treningssentre og hos idrettsforeninger, men det er ikke gitt at slike flasker slår like godt an andre steder. På et lager kan man heller ha drikkeflasker fra Gradient, som er enkeltvegget og har en vippetut som ikke lekker.

Det finnes et hav av ulike typer drikkeflasker å velge mellom, så du finner nok garantert noe som passer for ditt virke. Husk å bestille nok flasker slik at alle på arbeidsplassen får, og så det i tillegg finnes noen ekstra. Man vet aldri når man får en bedriftskunde på besøk som en får lyst å gi en liten gave til. Skulle man dessuten finne på å ansette flere, er det greit å ha noen flasker til overs.

Skal man dele ut profilprodukter til sine ansatte, kan man like gjerne gi noe som er nyttig og som kan være med på å øke produktiviteten. Å ha kaldt vann med et hint av sitrus i flaska, gjør det enklere å være på hugget gjennom hele arbeidsdagen.