Drikkeflasker er nyttige produkter, og egner seg perfekt som gave. Gaver med praktisk nytte blir brukt regelmessig, og passer for mennesker i alle aldre. De kommer dessuten i et hav av forskjellige varianter. Printoz’ utvalg er uslåelig, og på nettsiden deres finner du et bredt utvalg til rimelige priser.

Printoz kan by på alle mulige slags drikkeflasker med logo, både med og uten skrukork, karabinkroker og som er vakuumisolerte. De kan fås i både hardt og mykt stoff, og i ulike prisklasser. Enkelte miniflasker kan fås til under 15 kroner, mens de dyreste flaskene gjerne koster over 200.

Flasker av alle slag

Printoz er en av Skandinavias ledende leverandører av profilprodukter, og i tillegg til at de selger produkter av god, upåklagelig kvalitet, kan de hjelpe deg med påtrykk av logo og kontaktinformasjon, dersom det er ønskelig. I det brede sortimentet deres finner vi over 28 000 produkter totalt, noe som tilsier at de også kan skilte med et tilstrekkelig utvalg av drikkeflasker. Blant annet kan de by på:

Thor vakuumisolert termoflaske i kobber. Med andre ord, en flaske av stål som ikke ruster og som er godt isolert. Fås med skrukork med stålbøyle. Rommer 650 ml. Kan holde drikken varm i ca. 12 timer, og kald i 48. 169,80 kr per stykk når den kjøpes alene, kjøper man flere på en gang blir det gradvis billigere.

Et langt billigere alternativ er en sportsflaske fra Easy squeezy. De fås til 16,64 per stykk, og kjøper man for eksempel 500 av dem, får man de til 15,38 per stykk. Flasken er av den klassiske sorten, og som navnet indikerer, kan den klemmes på. Perfekt som vann- og saftflaske for idrettsutøvere. Ellers har sportsflasken en skrukork og en drikketut som kan åpnes og lukkes. Rommer 500 ml.

Sjekk ut Printoz’ hjemmeside for å se hele utvalget.